Facaderenovering

Professionel facaderenovering med G. Bendahl & Søn. Står din bygning til en effektiv og grundig facaderenovering, er vi parate til at løse opgaven. Vores store erfaring giver dig en sikkerhed for en veludført løsning du vil være glad for i mange år frem.

Få et godt tilbud på eksklusiv og gennemført facaderenovering, der bringer din bygning tilbage til sit smukke udgangspunkt. Vi fjerner alt fra snavs og sod til graffiti og grønne alger, og tilpasser facaderenoveringen til netop din bygning.

Facaderenovering fra a-z

G. Bendahl & Søn tilbyder alt indenfor facaderenovering. Vi sandblæser eller højtryksspuler når bygningen trænger til en afrensning, og skal facaden videreforarbejdes, kan vi også foretage murerarbejdet med opbygning og færdiggørelse.

Vi er din professionelle leverandør af grundig og perfekt facaderenovering, fra inderst til yderst.

Punktlig og professionel facaderenovering

Vi lægger mange ressourcer i at give vore kunder den bedste service når de vælger G. Bendahl & Søn til facaderenoveringen. Vi ankommer altid til den aftalte tid, vi rydder altid op efter os og med vores mangeårige erfaring i murerfaget giver vi dig altid et smukt, perfekt og holdbart resultat.

Tyndpudsning som facaderenovering

Når vi foretager facaderenovering, kunne det eksempelvis være som tyndpudsning. Her trækker vi et tyndt lag mørtel på facaden, således murstenene kan anes under mørtlen. Tyndpudsning er særdeles velegnet til ældre bygninger hvor murstenene ikke ligger helt lige, eller til facader hvor der er foretaget reparationer gennem tiderne.

Filtsning eller vandskuring som facaderenovering

Den populære facaderenovering der kaldes filtsning, indebærer også et tyndt lag mørtel, enten i den oprindelige farve eller indfarvet med én af de ca. 50 tilgængelige farvemuligheder. Med denne facaderenovering kan minimum 60 % af murstene ses, hvilket naturligvis stiller større krav til den oprindelige mur. Vi kan også tilbyde at vandskure i stedet, hvilket er næsten den samme løsning som filtsning, dog er alle murstenene synlige ved vandskuring.

Ønsker du en facaderenovering hvor overfladen skal være glat, uden synlige mursten kan vi eventuelt foretage en fuldpudsning. Det er en lidt større opgave, men giver et fantastisk flot resultat.

Vil du vide mere om facaderenovering med G. Bendahl & Søn?

Hør nærmere om vores mange løsninger i professionel facaderenovering, få et godt tilbud på den bedste løsning for din bygning og book en tid i vores kalender med det samme. Ring til os på telefon +45 44 92 35 85 eller send en e-mail på bendahl@post.tele.dk.