Facaderens

Har din bolig eller bygning brug for grundig, nænsom og effektiv facaderens, har G. Bendahl & Søn løsningen. Med vores mangeårige erfaring i professionel facaderens, er du i sikre og trygge hænder hos os.

Vi leverer eksklusiv facaderens og bringer din bygning tilbage til sit smukke udgangspunkt. Vi fjerner snavs, sod, graffiti og grønne alger, med facaderensemetoder der er tilpasset netop din bygning.

Nænsom og effektiv facaderens

Med vores nænsomme og effektive facaderens anvender vi den metode der passer bedst til din bygningsfacade. Vi benytter os eksempelvis af højtryksspuling, som vi foretager med varmt vand helt op til 130 grader.

Det er vigtigt for os at vurdere den enkelte opgave specifikt, da facaderensningen skal foregå så nænsomt som muligt, med det helt rigtige tryk. Hvis overfladen ikke på forhånd er imprægneret, anbefaler vi altid, at der foretages en prøveafrensning, inden vi går i gang med den egentlige facaderens.

Forskellige metoder til facaderens

Til facaderens benytter vi os af flere forskellige gennemtestede og sikre rensemetoder. Vi mestrer både blæserensning, højtryksspuling, højtryksrensning samt mekaniske og kemiske processer.

Vores ekspertise i de forskellige metoder til facaderens, er specielt anvendelige i byområder hvor byens facader ofte hærges af graffiti samt snavs og sod fra trafikken. Vi kan med vores store erfaring rense alle typer facader.

Efter vores facaderens

Efter facaderensningen anbefaler vi at imprægnere overfladen med et middel, der er med til at gøre facaden stærkere og mere holdbar overfor snavs og slid i fremtiden. På den måde får du mest ud af vores effektive facaderens, og du kan bevare det flotte resultat i længere tid.

Efter facaderensningen og eventuel imprægnering, vil bygningen fremstå som ny, og være meget stærkere.

Hør mere om facaderens med G. Bendahl & Søn

Såfremt du vil høre mere om vores facaderens løsninger, og hvad G. Bendahl & Søn kan gøre for dig og din bygning, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 44 92 35 85 eller via e-mail på bendahl@post.tele.dk. Vi er parate til at hjælpe dig med et godt tilbud på professionel facaderensning.