Grafittirens

Leder du efter en professionel virksomhed til effektiv graffitirens, er G. Bendahl & Søn parat med løsningen. Vi udfører grundig, nænsom og effektiv graffitirens, både for virksomheder og private.

Vores store erfaring i professionel graffitirens, giver dig en sikkerhed for at arbejdet udføres med allerstørste omhu og grundighed. Vi ved hvad god graffitirens er, lad os vise dig det.

Graffitirensning af facader

Vi har mange års erfaring med graffitirensning af facader der ufrivilligt er blevet påført graffiti. Vores graffitirensning udføres altid med allerstørste hensyn til den eksisterende facade og byggematerialer.

Med nænsomme metoder og professionel tilgang tilbyder vi dig en graffitirensning, der fjerner det uønskede hærværk og bringer facaden tilbage til udgangspunktet.

Nænsom graffitirensning

Vores graffitirens foregår ofte således at facaderne renses rene ved hjælp af højtryksspuling med varmt vand op til 130 grader. Vi vurderer naturligvis altid først den enkelte opgave specifikt, da vi ved at det er vigtigt graffitirensningen foregår nænsomt og med det rigtige tryk. Hvis overfladen ikke er imprægneret, anbefaler vi altid, at vi foretager en graffitirensningsprøve.

Til graffitirens benytter vi de bedste og mest nænsomme rensemetoder: højtryksspuling, hedvandsrensning samt mekaniske og kemiske processer. Specielt i byområder hvor byens facader hærges ekstra meget af graffiti, er det vigtigt at bruge den bedste individuelle løsning. G. Bendahl og Søn ApS kan med stor og mangeårig erfaring tilbyde graffitirensning af alle typer facader.

Efter graffitirensningen

Når du har fået graffitirensning af din bygnings facade, er det oplagt at vælge en imprægnering af overfladen. Det gør vi med et middel der styrker facaden og gør den mere holdbar overfor snavs, slid og graffiti fremadrettet.

Efter graffitirensningen vil facaden fremstå som ny, og meget stærkere. Med den rette graffitirensning og imprægnering fra G. Bendahl & Søn bevares det flotte resultat i endnu længere tid.

Hør mere om graffitirensning med G. Bendahl & Søn

Vi er parate til at svare på dine spørgsmål omkring graffitirensning på telefon +45 44 92 35 85  eller via e-mail på bendahl@post.tele.dk. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på professionel graffitirens.