Højtryksrensning af facader

Leder du efter en virksomhed der foretager professionel højtryksrensning af facader, er du kommet til den rette. G. Bendahl & Søn har mange års erfaring i netop højtryksrensning af facader samt alle andre facetter af facaderenovering.

Hos os er du i trygge hænder. Når vi udfører højtryksrensning af facaderne på din bygning, tager vi altid hensyn til bygningen, eventuelle støjgener og miljøet. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Vi fjerner snavset med effektiv højtryksrensning af facaderne

Vi har mange års erfaring med højtryksrensning af facader. Når bygningerne bliver beskidte af snavs, sod, graffiti eller grønne af alger, er vi parate med den helt rigtige løsning. Højtryksrensning af facaderne er en supereffektiv metode når vi foretager den med varmt vand helt op til 130 grader.

Professionel højtryksrensning af facaderne er det sikreste valg

Ikke to opgaver er éns. Facadens konstruktion, materialevalg og alder spiller en væsentlig faktor i hvilken metode der fungerer bedst. Derfor vurderer vi altid den enkelte opgave specifikt, inden vi afgiver tilbud og går i gang.

Vi anbefaler naturligvis altid en professionel højtryksrensning af facaderne, da det er vigtigt at afrensningen foregår nænsomt og med det helt rigtige tryk. Hvis overfladen ikke er imprægneret i forvejen, anbefaler vi desuden altid, at der foretages en prøveafrensning. Vi tilpasser hele vores indsats efter din bygnings skrøbelighed og styrke.

Blæserensning, højtryksrensning af facader mv.

Vi benytter os naturligvis ikke kun af højtryksrensning af facader. Alle godkendte og tilgængelige metoder, der har den laveste påvirkning af miljøet, bygningen og støj, er en del af vores metodevalg. Vi bruger eksempelvis også blæserensning, højtryksspuling samt mekaniske og kemiske processer.

Efter højtryksrensning af facaderne på din bygning, kan det mange gange godt betale sig, at vælge en imprægnering af overfladen, med et middel som gør facaden stærkere og mere holdbar for snavs og slid i fremtiden. Derved bevares vores flotte resultat i længere tid, og bygningen står bedre rustet til nye påvirkninger.

Få mere at vide om højtryksrensning af facaderne på din bygning

Vi er altid parate til, at hjælpe dig med at få besvaret eventuelle spørgsmål, vedrørende højtryksrensning af facaderne på din bygning. Kontakt os på telefon +45 44 92 35 85 eller send os en e-mail på bendahl@post.tele.dk. Vi kommer gerne forbi og vurderer opgaven