Sandblæsning

Professionel sandblæsning med G. Bendahl og Søn ApS fjerner alle rester af maling, kalk og løs puds, således det nye lag pudslag får et godt og bindende underlag. Kontakt os i dag og hør mere om effektiv sandblæsning.

Vi tilbyder også sandblæsning af ubehandlede mursten hvis de skal vandskures. Murstenene har nemlig en vandafvisende overflade, den såkaldte brændhud, der forhindrer vandskuringen i at trænge ind i stenene. En professionel sandblæsning sikrer derfor at vandskuringen ikke begynder at falde af igen.

Våd sandblæsning contra tør sandblæsning

Våd sandblæsning er, som navnet antyder, præcist det samme som tør sandblæsning, bare tilsat vand. På den måde minimeres støvgenerne ved sandblæsning væsentligt. G. Bendahl og Søn ApS anbefaler altid våd sandblæsning hvor det er muligt, og vi er også altid parate til at dokumentere den minimale gene overfor diverse myndigheder.

Når vi udfører professionel våd sandblæsning højtryksspuler vi efterfølgende facaden for at fjerne det slamlag, som sidder tilbage. Dermed sikrer vi en god vedhæftning for de efterfølgende behandlinger.

Hvorfor vælge professionel sandblæsning?

Der er naturligvis mange gode grunde til at vælge professionel sandblæsning fra G. Bendahl og Søn ApS, frem for en ufaglært løsning. Dels skaber vi som faglærte murere altid det bedste resultat, og dels er du i sikre hænder hos en professionel virksomhed hvor god service og faglig stolthed er kernekompetencer.

Vores faglige dygtighed indenfor sandblæsning sikrer ikke bare det bedste resultat, vi ved også, hvorledes vinduer og døre skal afdækkes, og hvordan andet, der ikke må tage skade under arbejdet skal beskyttes.

Ligeledes er vi i stand til at udvise det nødvendige hensyn med at dæmpe lyden/larmen til gavn for både kunden og naboerne. Professionel sandblæsning med G. Bendahl & Søn er bare bedre.

Bestil tid til sandblæsning nu

Såfremt du går i overvejelser om at få din bolig vandskuret eller pudset op, er det vigtigt at starte med en professionel sandblæsning først. Derved opnås et bedre, mere holdbart og smukkere resultat.

Du kan med stor fordel bestille din sandblæsning i god tid, således eventuel fugt kan nå at sive ordenligt ud af murene inden du lukker til med yderligere overfladebehandling.

Kontakt os allerede i dag på telefon +45 44 92 35 85 eller send en e-mail på bendahl@post.tele.dk . Vi er de bedste til at rådgive dig om det bedste tidspunkt for sandblæsning af netop din bolig, ligesom vi hurtigt kan booke en tid i din og vores travle kalendere.